Leela Butterfly E-zine
 

Leela Butterfly E-zine is een nieuwsbrief verstuurd via email, is gratis en bevat de volgende onderwerpen:

  • Maandelijkse column (Gezondheid of Synchrocolumn)
  • Quote van de maand
  • Lieve Martine, vraag van de maand
  • Feedback

Wilt u Leela Butterfly E-zine maandelijkse per e-mail ontvangen, vul dan hieronder uw e-mail adres in, kies subscribe en klik op "Verzend"

Wilt u Leela Butterfly E-zine niet meer ontvanen, kies dan unsubscribe en klik op "Verzend".

Vul hier uw e-mail adres in voor de
Leela Butterfly E-zine

subscribe
unsubscribe
Deze maand #1:
E-zine

De meeste mensen met een eigen website stellen zich wel eens de vraag: hoe houd je je website levend en interessant.
Zo ook wij. We hadden zin om weer eens iets nieuws te lanceren en vonden een E-zine een leuk idee. De bedoeling ervan is het delen van wat ideen en informatie met zoveel mogelijk mensen. Volgens ons is het namelijk de bedoeling van het menselijk ras dat er onderling gecommuniceerd wordt en dat gaat natuurlijk heel prima via Internet......
Lees verder in onze E-zine

   
 
Quote van de maand
<< Insecurity will always be with the quester he continues to stumble but never falls>>
Deepak Chopra

Onzekerheid maakt deel uit van het pad van de zoekende hij blijft struikelen, maar valt nooit

Deze uitspraak van Deepak heeft betrekking op het feit dat wanneer je nieuwe horizonten verkend, je nooit weet wat je tegen zult komen. Soms zul je over dingen struikelen, maar dat is niet erg. Het komt er op aan om te zorgen dat je niet valt.
Lees verder.

   
     
Gezondheid    

We gaan een column aan gezondheid wijden en daarom vind ik dat we moeten beginnen met het definiëren wat gezondheid eigenlijk is. Gezondheid is niet alleen maar de afwezigheid van ziekte. Het is veel meer dan dat. Gezondheid is namelijk niet alleen op één niveau af te meten, dus niet alleen op het fysieke niveau. Wij zijn van mening dat body en mind één geheel vormen. We kunnen het lichaam niet afgescheiden zien van de geest en vice versa. Dat is heel makkelijk aan te tonen. Een ieder die iets moet doen waar hij of zij bang voor is weet dat dat een lichamelijke reactie kan veroorzaken. Bijvoorbeeld als je naar de tandarts moet en je weet dat hij een paar gaatjes in je tanden gaat vullen. Dan worden vele mensen van tevoren zenuwachtig en moeten een paar keer naar de wc. Onze angstige voorgevoelens over het naar de tandarts gaan triggeren een lichamelijke reactie: diaree.
Lees verder.

   
s