Leela Butterfly zijn:


Martine + Erik Clausen
Martine Clausen

Geboren in Nederland, van jongs af aan geïnteresseerd geweest in Frans en Engels. Dit resulteerde in mijn vertrek naar Frankrijk op 24-jarige leeftijd alwaar ik Engels studeerde aan de Sorbonne en in Lyon. In totaal woonde ik acht jaar in Frankrijk. Terug in Nederland kreeg ik een dochter en een zoon. Op dit moment ben ik bezig met de mooiste fase van mijn leven: het nu.

Ik bevind mij tevens in het meest opwindende gedeelte aangezien ik zeer sterk bezig ben met de zoektocht naar mijzelf. Vorig jaar tijdens een seminar Seduction of Spirit van Deepak Chopra werd mij gevraagd : Who are you? Misschien klinkt het de lezer vreemd in de oren, maar ik kon geen antwoord geven op die vraag. Sindsdien ben ik op zoek. Het is een fantastische reis waar veel emoties bij loskomen, maar waar niets anders op deez' aarde aan kan tippen.

Hetgeen mij hier het meeste bij helpt is meditatie. Meditatie heeft mij zoveel veranderd, dat ik heb besloten dit aan anderen te willen leren. Ik ben dan ook erg trots dat ik Primordial Sound Meditation teacher ben, gediplomeerd door Deepak Chopra en aangesloten bij zijn internationale netwerk van instructeurs.

Tevens ben ik gediplomeerd Stress-counsellor. Het doel in mijn leven is het kunnen doen wat mij blij maakt, want als ik blij ben straal ik dat uit en maak ik ook anderen blij. Mijn pad is niet het geijkte, integendeel het is grillig en boeiend. Waar het mij heen leidt is spannend en opwindend. Ik hoop op mijn pad veel mensen van dienst te kunnen zijn en te kunnen inspireren. Ik ben een vlinder en ik dans en hopelijk ontmoet ik jou en dansen we een stukje samen zodat we iets van elkaar kunnen leren. Namasté!

en

Erik Clausen

Geboren in Nederland en sterk verbonden met Frankrijk. Jarenlang heb ik het voor één werkgever gewerkt, waaronder 15 jaar in Frankrijk. Op mijn 50ste begon ik een nieuw leven en verliet ik mijn veilige baan voor een avontuur. Het was de schakel tussen de Erik van het verleden en de man die ik nu ben: voorheen hield ik, zoals zovelen, van veiligheid en dus niet van verandering. Het was veilig om bij dezelfde baas te blijven, 25 jaar lang. Dat is voorgoed voorbij.

Via zijn boek de "Zeven Spirituele Wetten van Succes" van Deepak Chopra heb ik geleerd dat vasthouden aan het verleden een barrière vormt voor het oneindige potentieel van de toekomst. Ik heb Oerklankmeditatie bij Deepak geleerd en dat heeft mijn leven veranderd.

Op dit moment krabbel ik weer op na een jaar ziekte (zie Martine's Column). Ik ontwerp, beheer en onderhoud websites (waaronder deze site) Het is een zeer onzekere en onstabiele situatie. Het deert me niet meer.

De toekomst lacht me toe, ik heb vertrouwen in de alles-organiserende scheppingskracht van het Universum en natuurlijk ook in die van mijzelf. Ik ben verantwoordelijk voor mijn leven en voor mijn geluk. Ik neem die verantwoording en bemerk dat ik de rust die ik vind tijdens mijn meditatie meeneem in mijn dagelijks bestaan. Ik hoef geen carrière meer te maken, ik wil harmonie en vrede en dit overbrengen aan mijn kinderen en alle mensen die ik op mijn pad ontmoet.
Namasté!